Menu Zavřít

FIRMA Základní organizace Odborového svazu pracovníků vědy a výzkumu Ústav živočišné fyziologie a genetiky Akademie věd ČR, v.v.i. IČO: 22712569

Základní organizace Odborového svazu pracovníků vědy a výzkumu Ústav živočišné fyziologie a genetiky Akademie věd ČR, v.v.i. má aktuální nebo historický záznam v těchto rejstřících: obchodní rejstřík, registr ekonomických subjektů.

Základní organizace Odborového svazu pracovníků vědy a výzkumu Ústav živočišné fyziologie a genetiky Akademie věd ČR, v.v.i. (22712569) je Odborová organizace. Sídlí na adrese Rumburská 89, 27721 Liběchov. Do obchodního rejtříku byla zapsána dne 1. 1. 2014 Základní organizace Odborového svazu pracovníků vědy a výzkumu Ústav živočišné fyziologie a genetiky Akademie věd ČR, v.v.i. má jeden obor činnosti.

Jako zdroj dat o Základní organizace Odborového svazu pracovníků vědy a výzkumu Ústav živočišné fyziologie a genetiky Akademie věd ČR, v.v.i. nám sloužily tyto stránky:

Výpis dat pro Základní organizace Odborového svazu pracovníků vědy a výzkumu Ústav živočišné fyziologie a genetiky Akademie věd ČR, v.v.i. na portále firmy.euro.cz obsahuje pouze takové informace, které lze dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zveřejňovat i bez souhlasu subjektu těchto údajů.

Výpis z ochodního rejstříku

Základní údaje Základní organizace Odborového svazu pracovníků vědy a výzkumu Ústav živočišné fyziologie a genetiky Akademie věd ČR, v.v.i.

Soud: Městský soud v Praze 1. 1. 2014
Spisová značka: L 53039
IČO (identifikační číslo osoby): 22712569
Jméno: Základní organizace Odborového svazu pracovníků vědy a výzkumu Ústav živočišné fyziologie a genetiky Akademie věd ČR, v.v.i.
Právní forma: Odborová organizace 1.1.2018
Zapsána dne: 1.1.2014

Aktuální kontaktní údaje Základní organizace Odborového svazu pracovníků vědy a výzkumu Ústav živočišné fyziologie a genetiky Akademie věd ČR, v.v.i.

Sídlo Základní organizace Odborového svazu pracovníků vědy a výzkumu Ústav živočišné fyziologie a genetiky Akademie věd ČR, v.v.i.

Platnost údajů od - do
Adresa: Rumburská 89, Liběchov 27721, Česká republika 1.1.2014

Vedení firmy Základní organizace Odborového svazu pracovníků vědy a výzkumu Ústav živočišné fyziologie a genetiky Akademie věd ČR, v.v.i.

Statutární orgán Základní organizace Odborového svazu pracovníků vědy a výzkumu Ústav živočišné fyziologie a genetiky Akademie věd ČR, v.v.i.

Člen statutárního orgánu Lucie Němcová
Ve funkci od 2.3.2023
Adresa Vinohradská 3914, 27601 Mělník

Výpis z RES (Registr ekonomických subjektů)

Základní údaje Základní organizace Odborového svazu pracovníků vědy a výzkumu Ústav živočišné fyziologie a genetiky Akademie věd ČR, v.v.i.

IČO: 22712569
Firma: Základní organizace Odborového svazu pracovníků vědy a výzkumu Ústav živočišné fyziologie a genetiky Akademie věd ČR, v.v.i.
Právní forma: Odborová organizace
Okres: Mělník
Základní územní jednotka: Liběchov
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Neziskové instituce sloužící domácnostem, národní soukromé
Datum vzniku: 13. 2. 1990

Sídlo Základní organizace Odborového svazu pracovníků vědy a výzkumu Ústav živočišné fyziologie a genetiky Akademie věd ČR, v.v.i.

Sídlo: Rumburská 89, Liběchov 27721

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Činnosti odborových svazů