Menu Zavřít

FIRMA Tomáš Tetur IČO: 40370305

Tomáš Tetur má aktuální nebo historický záznam v těchto rejstřících: živnostenský rejstřík, registr ekonomických subjektů.

Tomáš Tetur (40370305) je Zemědělský podnikatel - fyzická osoba. Má více oborů činností. Živnost provozuje od roku 1991. V současnosti stále podniká.

Jako zdroj dat o Tomáš Tetur nám sloužily tyto stránky:

Výpis dat pro Tomáš Tetur na portále firmy.euro.cz obsahuje pouze takové informace, které lze dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zveřejňovat i bez souhlasu subjektu těchto údajů.

Výpis ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Tomáš Tetur

IČO (identifikační číslo): 40370305
Jméno: Tomáš Tetur
Právní forma podnikání: Zemědělský podnikatel - fyzická osoba
Vznik první živnosti: 3. 6. 1991
Celkový počet živností: 5
Aktivních živností: 3

Sídlo Tomáš Tetur

Sídlo: Fabián 1206, Velké Bílovice 69102

Živnosti Tomáš Tetur

Živnost č. 1 Řeznictví a uzenářství

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 6. 9. 1993

Živnost č. 2 Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona

Obory činnosti
  • Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků
Druh živnosti živnost volná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 14. 10. 1992

Živnost č. 3 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 28. 1. 1992

Statutární orgán Tomáš Tetur

Člen statutárního orgánu: Tomáš Tetur

Výpis z RES (Registr ekonomických subjektů)

Základní údaje Tomáš Tetur

IČO: 40370305
Firma: Tomáš Tetur
Právní forma: Zemědělský podnikatel - fyzická osoba
Okres: Břeclav
Základní územní jednotka: Velké Bílovice
Počet zaměstnanců: 1 - 5 zaměstnanců
Institucionální sektor: Zaměstnavatelé
Datum vzniku: 3. 6. 1991

Sídlo Tomáš Tetur

Sídlo: Fabian 1206, Velké Bílovice 69102

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Pěstování jádrového a peckového ovoce
Výroba potravinářských výrobků
Zpracování a konzervování masa a výroba masných výrobků
Zpracování a konzervování masa, kromě drůbežího
Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Výroba vína z vinných hroznů
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních