Menu Zavřít

FIRMA Miroslav Prošek IČO: 11436212

Miroslav Prošek má aktuální nebo historický záznam v těchto rejstřících: živnostenský rejstřík, registr ekonomických subjektů.

Miroslav Prošek (11436212) je Zemědělský podnikatel - fyzická osoba. Má celkem čtyři obory činností. Živnost provozuje od roku 1990. V současnosti stále podniká.

Jako zdroj dat o Miroslav Prošek nám sloužily tyto stránky:

Výpis dat pro Miroslav Prošek na portále firmy.euro.cz obsahuje pouze takové informace, které lze dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zveřejňovat i bez souhlasu subjektu těchto údajů.

Výpis ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Miroslav Prošek

IČO (identifikační číslo): 11436212
Jméno: Miroslav Prošek
Právní forma podnikání: Zemědělský podnikatel - fyzická osoba
Vznik první živnosti: 4. 7. 1990
Celkový počet živností: 3
Aktivních živností: 3

Sídlo Miroslav Prošek

Sídlo: Luční 192, Frýdlant 46401

Živnosti Miroslav Prošek

Živnost č. 1 Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona

Obory činnosti
  • Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost
Druh živnosti živnost volná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 21. 9. 2020

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 30. 4. 2004

Živnost č. 3 Řeznictví a uzenářství

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 8. 4. 1992

Statutární orgán Miroslav Prošek

Člen statutárního orgánu: Miroslav Prošek

Výpis z RES (Registr ekonomických subjektů)

Základní údaje Miroslav Prošek

IČO: 11436212
Firma: Miroslav Prošek
Právní forma: Zemědělský podnikatel - fyzická osoba
Okres: Liberec
Základní územní jednotka: Frýdlant
Počet zaměstnanců: 1 - 5 zaměstnanců
Institucionální sektor: Zaměstnavatelé
Datum vzniku: 4. 7. 1990

Sídlo Miroslav Prošek

Sídlo: Luční 192, Frýdlant 46401

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Podpůrné činnosti pro zemědělství a posklizňové činnosti
Sladkovodní akvakultura
Zpracování a konzervování masa a výroba masných výrobků
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních