Menu Zavřít

FIRMA lupito s.r.o. IČO: 17974194

lupito s.r.o. má aktuální nebo historický záznam v těchto rejstřících: obchodní rejstřík, registr ekonomických subjektů.

lupito s.r.o. (17974194) je Společnost s ručením omezeným. Sídlí na adrese Plzeňská 441/73, 26601 Beroun. Do obchodního rejtříku byla zapsána dne 25. 1. 2023 lupito s.r.o. má více oborů činností.

Jako zdroj dat o lupito s.r.o. nám sloužily tyto stránky:

Výpis dat pro lupito s.r.o. na portále firmy.euro.cz obsahuje pouze takové informace, které lze dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zveřejňovat i bez souhlasu subjektu těchto údajů.

Výpis z ochodního rejstříku

Základní údaje lupito s.r.o.

Soud: Městský soud v Praze 25. 1. 2023
Spisová značka: C 379486
IČO (identifikační číslo osoby): 17974194
Jméno: lupito s.r.o.
Právní forma: Společnost s ručením omezeným 25.1.2023
Zapsána dne: 25.1.2023

Kapitál lupito s.r.o.

Základní kapitál 10 000 Kč
Splaceno -
Platnost od - do 25.1.2023

Sídlo lupito s.r.o.

Platnost údajů od - do
Adresa: Plzeňská 441/73, Beroun 26601, Česká republika 25.1.2023

Předmět podnikání lupito s.r.o.

Platnost údajů od - do
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona obory činnosti: -přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti, -zprostředkování obchodu a služeb, -velkoobchod a maloobchod, -údržba motorových vozidel a jejich příslušenství, -skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě, -ubytovací služby, -poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály, -činnost informačních a zpravodajských kanceláří, -nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí, -pronájem a půjčování věcí movitých, -poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků, -projektování pozemkových úprav, -příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce, -projektování elektrických zařízení, -testování, měření, analýzy a kontroly, -reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení, -návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling, -fotografické služby, -překladatelská a tlumočnická činnost, -služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy, -provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu, -mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti, -provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí, -poskytování technických služeb, -poskytování služeb pro právnické osoby a svěřenské fondy. 17.2.2023
Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor 25.1.2023
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona obory činnosti: -přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti, -zprostředkování obchodu a služeb, -velkoobchod a maloobchod, -údržba motorových vozidel a jejich příslušenství, -skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě, -ubytovací služby, -poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály, -činnost informačních a zpravodajských kanceláří, -nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí, -pronájem a půjčování věcí movitých, -poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků, -projektování pozemkových úprav, -příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce, -projektování elektrických zařízení, -testování, měření, analýzy a kontroly, -reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení, -návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling, -fotografické služby, -překladatelská a tlumočnická činnost, -služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy, -provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu, -mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti, -provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí, -poskytování technických služeb, -poskytování služeb pro právnické osoby a svěřenské fondy, -poskytování služeb spojených s virtuálním aktivem. 25.1.2023 - 17.2.2023

Vedení firmy lupito s.r.o.

Statutární orgán lupito s.r.o.

jednatel Ing. Jan Vokurka
Ve funkci od 25.1.2023
Adresa Nerudova 239/35, 11800 Praha

Výpis z RES (Registr ekonomických subjektů)

Základní údaje lupito s.r.o.

IČO: 17974194
Firma: lupito s.r.o.
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Okres: Beroun
Základní územní jednotka: Beroun
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Národní soukromé nefinanční podniky
Datum vzniku: 25. 1. 2023

Sídlo lupito s.r.o.

Sídlo: Plzeňská 441/73, Beroun 26601

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
Příprava staveniště
Opravy a údržba motorových vozidel, kromě motocyklů
Nespecializovaný velkoobchod
Skladování a vedlejší činnosti v dopravě
Ubytování
Činnosti v oblasti informačních technologií
Ostatní pomocné činnosti související s finančním zprostředkováním
Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí
Architektonické činnosti
Inženýrské činnosti a související technické poradenství
Technické zkoušky a analýzy
Činnosti reklamních agentur
Specializované návrhářské činnosti
Fotografické činnosti
Překladatelské a tlumočnické činnosti
Pronájem a leasing výrobků pro osobní potřebu a převážně pro domácnost
Činnosti cestovních agentur
Ostatní úklidové činnosti
Univerzální administrativní činnosti
Ostatní vzdělávání
Podpůrné činnosti pro scénická umění