Lukáš Novotný má aktuální nebo historický záznam v těchto rejstřících: živnostenský rejstřík, registr ekonomických subjektů.
Lukáš Novotný (88577333) je Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Má více oborů činností. Živnost provozuje od roku 2012. V současnosti stále podniká.
Jako zdroj dat o Lukáš Novotný nám sloužily tyto stránky:
Výpis dat pro Lukáš Novotný na portále firmy.euro.cz obsahuje pouze takové informace, které lze dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zveřejňovat i bez souhlasu subjektu těchto údajů.
IČO (identifikační číslo): | 88577333 |
---|---|
Jméno: | Lukáš Novotný |
Právní forma podnikání: | Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona |
Vznik první živnosti: | 20. 2. 2012 |
Celkový počet živností: | 4 |
Aktivních živností: | 4 |
Sídlo: | N. Frýda 1237/5, České Budějovice 37005 |
---|
Druh živnosti | živnost řemeslná |
---|---|
Stav živnosti | aktivní |
Vznik oprávnění | 26. 3. 2014 |
Druh živnosti | živnost koncesovaná |
---|---|
Stav živnosti | aktivní |
Vznik oprávnění | 22. 1. 2014 |
Druh živnosti | živnost řemeslná |
---|---|
Stav živnosti | aktivní |
Vznik oprávnění | 20. 2. 2012 |
Obory činnosti |
|
---|---|
Druh živnosti | živnost volná |
Stav živnosti | aktivní |
Vznik oprávnění | 20. 2. 2012 |
Člen statutárního orgánu: | Lukáš Novotný |
---|
IČO: | 88577333 |
---|---|
Firma: | Lukáš Novotný |
Právní forma: | Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona |
Okres: | České Budějovice |
Základní územní jednotka: | České Budějovice |
Počet zaměstnanců: | 1 - 5 zaměstnanců |
Institucionální sektor: | Zaměstnavatelé |
Datum vzniku: | 20. 2. 2012 |
Sídlo: | N. Frýda 1237/5, České Budějovice 37005 |
---|
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona |
Výroba pekařských, cukrářských a jiných moučných výrobků |
Destilace, rektifikace a míchání lihovin |
Ubytování |
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních |
Podpůrné činnosti pro scénická umění |
Velkoobchod a maloobchod; opravy a údržba motorových vozidel |