Menu Zavřít

FIRMA Jaroslava FRAJEROVÁ IČO: 13752057

Jaroslava FRAJEROVÁ má aktuální nebo historický záznam v těchto rejstřících: živnostenský rejstřík, registr ekonomických subjektů.

Jaroslava FRAJEROVÁ (13752057) je Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Má celkem čtyři obory činností. Živnost provozuje od roku 1990. V současnosti stále podniká.

Jako zdroj dat o Jaroslava FRAJEROVÁ nám sloužily tyto stránky:

Výpis dat pro Jaroslava FRAJEROVÁ na portále firmy.euro.cz obsahuje pouze takové informace, které lze dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zveřejňovat i bez souhlasu subjektu těchto údajů.

Výpis ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Jaroslava FRAJEROVÁ

IČO (identifikační číslo): 13752057
Jméno: Jaroslava FRAJEROVÁ
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 1. 5. 1990
Celkový počet živností: 4
Aktivních živností: 3

Sídlo Jaroslava FRAJEROVÁ

Sídlo: Rybnice 381, Hostomice 26724

Živnosti Jaroslava FRAJEROVÁ

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 26. 3. 2015

Živnost č. 2 Pekařství, cukrářství

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 5. 12. 2005

Živnost č. 3 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 18. 12. 1992

Statutární orgán Jaroslava FRAJEROVÁ

Člen statutárního orgánu: Jaroslava Frajerová

Výpis z RES (Registr ekonomických subjektů)

Základní údaje Jaroslava FRAJEROVÁ

IČO: 13752057
Firma: Jaroslava FRAJEROVÁ
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Beroun
Základní územní jednotka: Hostomice
Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 1. 5. 1990

Sídlo Jaroslava FRAJEROVÁ

Sídlo: Rybnice 381, Hostomice 26724

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Výroba pekařských, cukrářských a jiných moučných výrobků
Výroba pekařských a cukrářských výrobků, kromě trvanlivých
Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních