Menu Zavřít

FIRMA Jaroslav Zálabský IČO: 47044144

Jaroslav Zálabský má aktuální nebo historický záznam v těchto rejstřících: živnostenský rejstřík, registr ekonomických subjektů.

Jaroslav Zálabský (47044144) je Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Má celkem čtyři obory činností. Živnost provozuje od roku 1997. V současnosti stále podniká.

Jako zdroj dat o Jaroslav Zálabský nám sloužily tyto stránky:

Výpis dat pro Jaroslav Zálabský na portále firmy.euro.cz obsahuje pouze takové informace, které lze dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zveřejňovat i bez souhlasu subjektu těchto údajů.

Výpis ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Jaroslav Zálabský

IČO (identifikační číslo): 47044144
Jméno: Jaroslav Zálabský
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 25. 11. 1997
Celkový počet živností: 3
Aktivních živností: 3

Sídlo Jaroslav Zálabský

Sídlo: Masarykovo náměstí 49, Škvorec 25083

Živnosti Jaroslav Zálabský

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 9. 4. 2014
Přerušeno od 6. 10. 2016

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 24. 11. 1997
Přerušeno od 6. 10. 2016

Živnost č. 3 Řeznictví a uzenářství

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti přerušená
Vznik oprávnění 24. 11. 1997
Přerušeno od 6. 10. 2016

Statutární orgán Jaroslav Zálabský

Člen statutárního orgánu: Jaroslav Zálabský

Výpis z RES (Registr ekonomických subjektů)

Základní údaje Jaroslav Zálabský

IČO: 47044144
Firma: Jaroslav Zálabský
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Praha-východ
Základní územní jednotka: Škvorec
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 25. 11. 1997

Sídlo Jaroslav Zálabský

Sídlo: Masarykovo náměstí 49, Škvorec 25083

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Zpracování a konzervování masa a výroba masných výrobků
Zpracování a konzervování masa, kromě drůbežího
Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních