Menu Zavřít

FIRMA Ing. Petr Pekáč IČO: 40128784

Ing. Petr Pekáč má aktuální nebo historický záznam v těchto rejstřících: živnostenský rejstřík, registr ekonomických subjektů.

Ing. Petr Pekáč (40128784) je Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Má celkem tři obory činností. Živnost provozuje od roku 1991. V současnosti stále podniká.

Jako zdroj dat o Ing. Petr Pekáč nám sloužily tyto stránky:

Výpis dat pro Ing. Petr Pekáč na portále firmy.euro.cz obsahuje pouze takové informace, které lze dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zveřejňovat i bez souhlasu subjektu těchto údajů.

Výpis ze živnostenského rejstříku

Základní údaje Ing. Petr Pekáč

IČO (identifikační číslo): 40128784
Jméno: Ing. Petr Pekáč
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 7. 6. 1991
Celkový počet živností: 5
Aktivních živností: 3

Sídlo Ing. Petr Pekáč

Sídlo: Jungmannova 5, Holice 53401

Živnosti Ing. Petr Pekáč

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 6. 12. 2013

Živnost č. 2 Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona

Obory činnosti
  • Velkoobchod
Druh živnosti živnost volná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 2. 4. 2008

Živnost č. 3 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 29. 9. 1992

Statutární orgán Ing. Petr Pekáč

Člen statutárního orgánu: Ing. Petr Pekáč

Výpis z RES (Registr ekonomických subjektů)

Základní údaje Ing. Petr Pekáč

IČO: 40128784
Firma: Ing. Petr Pekáč
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Pardubice
Základní územní jednotka: Holice
Počet zaměstnanců: 1 - 5 zaměstnanců
Institucionální sektor: Zaměstnavatelé
Datum vzniku: 7. 6. 1991

Sídlo Ing. Petr Pekáč

Sídlo: Jungmannova 5, Holice 53401

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Nespecializovaný velkoobchod
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních