Menu Zavřít

FIRMA František Marek IČO: 19002050

František Marek má aktuální nebo historický záznam v těchto rejstřících: živnostenský rejstřík, registr ekonomických subjektů.

František Marek (19002050) je Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Má celkem tři obory činností. Živnost provozuje od roku 1991. V současnosti stále podniká.

Jako zdroj dat o František Marek nám sloužily tyto stránky:

Výpis dat pro František Marek na portále firmy.euro.cz obsahuje pouze takové informace, které lze dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zveřejňovat i bez souhlasu subjektu těchto údajů.

Výpis ze živnostenského rejstříku

Základní údaje František Marek

IČO (identifikační číslo): 19002050
Jméno: František Marek
Právní forma podnikání: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Vznik první živnosti: 3. 7. 1991
Celkový počet živností: 6
Aktivních živností: 3

Sídlo František Marek

Sídlo: 186, Malá Morávka 79336

Živnosti František Marek

Živnost č. 1 Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Druh živnosti živnost koncesovaná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 14. 4. 2014

Živnost č. 2 Hostinská činnost

Druh živnosti živnost řemeslná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 6. 1. 1994

Živnost č. 3 Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona

Obory činnosti
  • Ubytovací služby
Druh živnosti živnost volná
Stav živnosti aktivní
Vznik oprávnění 14. 7. 1993

Statutární orgán František Marek

Člen statutárního orgánu: František Marek

Výpis z RES (Registr ekonomických subjektů)

Základní údaje František Marek

IČO: 19002050
Firma: František Marek
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Okres: Bruntál
Základní územní jednotka: Malá Morávka
Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců
Institucionální sektor: Osoby samostatně výdělečně činné
Datum vzniku: 3. 7. 1991

Sídlo František Marek

Sídlo: 186, Malá Morávka 79336

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Destilace, rektifikace a míchání lihovin
Ubytování
Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních