Menu Zavřít

FIRMA FAUNA PARK SEDLEC, o.p.s. IČO: 01679457

FAUNA PARK SEDLEC, o.p.s. má aktuální nebo historický záznam v těchto rejstřících: obchodní rejstřík, registr ekonomických subjektů.

FAUNA PARK SEDLEC, o.p.s. (01679457) je Obecně prospěšná společnost. Sídlí na adrese Piaristů 286/23, 69201 Mikulov. Do obchodního rejtříku byla zapsána dne 3. 6. 2013 FAUNA PARK SEDLEC, o.p.s. má dva obory činností.

Jako zdroj dat o FAUNA PARK SEDLEC, o.p.s. nám sloužily tyto stránky:

Výpis dat pro FAUNA PARK SEDLEC, o.p.s. na portále firmy.euro.cz obsahuje pouze takové informace, které lze dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zveřejňovat i bez souhlasu subjektu těchto údajů.

Výpis z ochodního rejstříku

Základní údaje FAUNA PARK SEDLEC, o.p.s.

Soud: Krajský soud v Brně 3. 6. 2013
Spisová značka: O 605
IČO (identifikační číslo osoby): 01679457
Jméno: FAUNA PARK SEDLEC, o.p.s.
Právní forma: Obecně prospěšná společnost 3.6.2013
Zapsána dne: 3.6.2013

Sídlo FAUNA PARK SEDLEC, o.p.s.

Platnost údajů od - do
Adresa: Piaristů 286/23, Mikulov 69201, Česká republika 3.6.2013

Předmět podnikání FAUNA PARK SEDLEC, o.p.s.

Platnost údajů od - do
Fauna Park Sedlec je trvalé zařízení, v němž jsou chováni a po dobu nejméně 7 dnů v kalendářním roce vystavováni pro veřejnost volně žijící živočichové, popřípadě také zvířata domácí. Zajišťuje chov druhů volně žijících a chráněných živočichů podle zvláštních právních předpisů. Zabezpečuje další výstavbu, rozšíření nebo rekonstrukci objektů a prostor Fauna parku. Zapezpečuje další odborné vzdělávání pracovníků Fauna Parku. Podporuje spolupráci v rámci mezinárodních programů chovu a záchovných chovů nejen ohrožených živočichů. Podporuje projekty vědy a výzkumu v rámci možností stanovených místními podmínkami, ev. spoluprací s jinými školskými a akademickými zařízeními a institucemi. Poskytuje péči o živočichy chráněné a odebrané podle zvláštních právních předpisů. Podporuje účast provozovatele na projektech ochrany přírody v České republice. Přispívá k zachování biologické rozmanitosti volně žijících živočichů jejich chovem v lidské péči, se zvláštním zřetelem na záchranu ohrožených druhů, jakož i k výchově veřejnosti k ochraně přírody. Přispívá k zachování a podporuje, ev. realizuje obnovení mokřadů, močálů, tůní a dalších drobných biotopů za účelem zachování biodiverzity druhů a záchrany ohrožených živočichů. 3.6.2013
Zajišťuje vedení plemenných knih druhů a volně žijících živočichů podle zvláštních právních předpisů a zpracování informací o jejich chovu do elektronické podoby a jejich zpřístupnění. Zajišťuje, aby poslání Fauna Parku bylo tak jako u zoologických zahrad v souladu s právem Evropských společenství a dle litery zákona o provozování ZOO na území České republiky. 3.6.2013

Vedení firmy FAUNA PARK SEDLEC, o.p.s.

Statutární orgán FAUNA PARK SEDLEC, o.p.s.

Igor Šimek
Ve funkci od 3.6.2013
Adresa Gorkého 1333/29, 69201 Mikulov

Výpis z RES (Registr ekonomických subjektů)

Základní údaje FAUNA PARK SEDLEC, o.p.s.

IČO: 01679457
Firma: FAUNA PARK SEDLEC, o.p.s.
Právní forma: Obecně prospěšná společnost
Okres: Břeclav
Základní územní jednotka: Mikulov
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Neziskové instituce sloužící domácnostem, národní soukromé
Datum vzniku: 3. 6. 2013

Sídlo FAUNA PARK SEDLEC, o.p.s.

Sídlo: Piaristů 286/23, Mikulov 69201

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Chov zvířat pro zájmový chov
Podpůrné činnosti pro scénická umění