Menu Zavřít

FIRMA Farm for future s.r.o. IČO: 19193271

Farm for future s.r.o. má aktuální nebo historický záznam v těchto rejstřících: obchodní rejstřík, registr ekonomických subjektů.

Farm for future s.r.o. (19193271) je Společnost s ručením omezeným. Sídlí na adrese Nábřežní 85, 28522 Zruč nad Sázavou. Do obchodního rejtříku byla zapsána dne 28. 3. 2023 Farm for future s.r.o. má tři obory činností.

Jako zdroj dat o Farm for future s.r.o. nám sloužily tyto stránky:

Výpis dat pro Farm for future s.r.o. na portále firmy.euro.cz obsahuje pouze takové informace, které lze dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zveřejňovat i bez souhlasu subjektu těchto údajů.

Výpis z ochodního rejstříku

Základní údaje Farm for future s.r.o.

Soud: Městský soud v Praze 28. 3. 2023
Spisová značka: C 382276
IČO (identifikační číslo osoby): 19193271
Jméno: Farm for future s.r.o.
Právní forma: Společnost s ručením omezeným 28.3.2023
Zapsána dne: 28.3.2023

Kapitál Farm for future s.r.o.

Základní kapitál 20 000 Kč
Splaceno -
Platnost od - do 28.3.2023

Sídlo Farm for future s.r.o.

Platnost údajů od - do
Adresa: Nábřežní 85, Zruč nad Sázavou 28522, Česká republika 28.3.2023

Předmět podnikání Farm for future s.r.o.

Platnost údajů od - do
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Obory činnosti: Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod a maloobchod Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Poskytování technických služeb Poskytování služeb spojených s virtuálním aktivem Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí Překladatelská a tlumočnická činnost Ubytovací služby Činnost informačních a zpravodajských kanceláří Nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí Pronájem a půjčování věcí movitých Testování, měření, analýzy a kontroly Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení Fotografické služby Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků Výroba plastových a pryžových výrobků Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků Umělecko-řemeslné zpracování kovů Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí Výroba strojů a zařízení Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce Projektování elektrických zařízení Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů 28.3.2023

Vedení firmy Farm for future s.r.o.

Statutární orgán Farm for future s.r.o.

jednatel Stanislav Petrásek
Ve funkci od 28.3.2023
Adresa 3, 28522 Čestín

Výpis z RES (Registr ekonomických subjektů)

Základní údaje Farm for future s.r.o.

IČO: 19193271
Firma: Farm for future s.r.o.
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Okres: Kutná Hora
Základní územní jednotka: Zruč nad Sázavou
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Národní soukromé nefinanční podniky
Datum vzniku: 28. 3. 2023

Sídlo Farm for future s.r.o.

Sídlo: Nábřežní 85, Zruč nad Sázavou 28522

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí
Správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí s nebytovými prostory