Menu Zavřít

FIRMA DIAGroup s.r.o. IČO: 18014429

DIAGroup s.r.o. má aktuální nebo historický záznam v těchto rejstřících: obchodní rejstřík, registr ekonomických subjektů.

DIAGroup s.r.o. (18014429) je Společnost s ručením omezeným. Sídlí na adrese 390, 56161 Červená Voda. Do obchodního rejtříku byla zapsána dne 6. 2. 2023 DIAGroup s.r.o. má jeden obor činnosti.

Jako zdroj dat o DIAGroup s.r.o. nám sloužily tyto stránky:

Výpis dat pro DIAGroup s.r.o. na portále firmy.euro.cz obsahuje pouze takové informace, které lze dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zveřejňovat i bez souhlasu subjektu těchto údajů.

Výpis z ochodního rejstříku

Základní údaje DIAGroup s.r.o.

Soud: Krajský soud v Hradci Králové 6. 2. 2023
Spisová značka: C 50723
IČO (identifikační číslo osoby): 18014429
Jméno: DIAGroup s.r.o.
Právní forma: Společnost s ručením omezeným 6.2.2023
Zapsána dne: 6.2.2023

Kapitál DIAGroup s.r.o.

Základní kapitál 10 000 Kč
Splaceno -
Platnost od - do 6.2.2023

Sídlo DIAGroup s.r.o.

Platnost údajů od - do
Adresa: 390, Červená Voda 56161, Česká republika 6.2.2023

Předmět podnikání DIAGroup s.r.o.

Platnost údajů od - do
Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor 6.2.2023
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Obory činnosti: Nákup, prodej, správa a údržba nemovitostí Velkoobchod a maloobchod Pronájem a půjčování věcí movitých Zprostředkování obchodu a služeb Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu Poskytování služeb pro rodinu a domácnost Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling Fotografické služby Překladatelská a tlumočnická činnost Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel Projektování pozemkových úprav Poskytování služeb pro právnické osoby a svěřenské fondy Poskytování služeb spojených s virtuálním aktivem Poskytování technických služeb Ubytovací služby Výroba a opravy zdrojů ionizujícího záření Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd Testování, měření, analýzy a kontroly Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce Činnost informačních a zpravodajských kanceláří Výroba zdravotnických prostředků Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu 6.2.2023

Vedení firmy DIAGroup s.r.o.

Statutární orgán DIAGroup s.r.o.

Jednatel Ing.Mgr. Petr Máca MBA
Ve funkci od 6.2.2023
Adresa 390, 56161 Červená Voda
Jednatel Jitka Mácová
Ve funkci od 6.2.2023
Adresa 390, 56161 Červená Voda

Výpis z RES (Registr ekonomických subjektů)

Základní údaje DIAGroup s.r.o.

IČO: 18014429
Firma: DIAGroup s.r.o.
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Okres: Ústí nad Orlicí
Základní územní jednotka: Červená Voda
Počet zaměstnanců: Neuvedeno
Institucionální sektor: Národní soukromé nefinanční podniky
Datum vzniku: 6. 2. 2023

Sídlo DIAGroup s.r.o.

Sídlo: 390, Červená Voda 56161

Obory činností NACE dle RES (Registr ekonomických subjektů)

Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona